Στις τρέχουσες αλλά και στις εκπτωτικές τιμές συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι, τα τέλη, τα προγραμματισμένα σέρβις των δωματίων και οι παροχές όπως αναφέρονται στην ένδειξη της ιστοσελίδας μας "Παροχές και σέρβις".

Για την πολιτική ακύρωσης κάντε κλίκ εδώ

Eπισκευθείτε την ιστοσελίδα: http://skiathos-driades.com/new/englisch/contact.php

Μέσω τηλεφώνου: 6946207168

What’s up: 6972419968

Δεν υπάρχουν επιπλέον φόροι. Οι νόμιμοι φόροι συμπεριλαμβάνονται στον τιμοκατάλογο του  εκάστοτε καταλύματος που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας.

Με Ι.Χ, με ταξί, με  πουλμανάκι, με το τοπικό λεωφορείο (στάση 23) και μετά με τα πόδια, με μικρό σκάφος που θα σας αφήσει στην Μαρίνα των Κουκουναριών και μετά με τα πόδια έως το Skiathos Driades (κατόπιν συνεννόησης με την διεύθυνση του καταλύματος, υπάρχει δυνατότητα να αναλάβουμε την μετακίνησή σας έως το ξενοδοχείο με Ι.Χ από την Μαρίνα).

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

E-mail:  villadriades@gmail.com

Κινητό τηλέφωνο: 6946207168

What’s up: 6972419968

To Skiathos Driades ανήκει στην κατηγορία «Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα» και δεν διαθέτει πουλμανάκι , οπότε νομικά δεν του επιτρέπεται  με Ι.Χ να αναλάβει μεταφορά των πελατών προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Παρακαλείσθε να έλθετε σε επαφή με την διεύθυνση των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων Skiathos Driades:

E-mail: villadriades@gmail.com

Κινητό τηλέφωνο: 6946207168

What’s up: 6972419968

Εάν ο πελάτης δεν επιθυμεί να πληρώσει με τραπεζική κατάθεση, αλλά με πιστωτική κάρτα, αυτή θα πρέπει να είναι έγκυρη (να διαθέτει το συμφωνηθέν ποσό και να μην είναι εκπρόθεσμη η ημερομηνία λήξης της).
Δεκτές οι κάτωθι πιστωτικές κάρτες:
Visa
Euro/ MasterCard
American Express

Mε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης ή το συνεργαζόμενο Τουριστικό Πρακτορείο χρεώνεται όλες τις τραπεζικές προμήθειες βάσει του τραπεζικού συστήματος που αναφέρονται εκατέρωθεν.
Visa 1,8%,  MasterCard  1,9%,  American Express ή άλλες κάρτες:  3,59%

Οι κρατήσεις των καταλυμάτων εξασφαλίζονται με άμεση προπληρωμή του 25% επί του συνολικού ποσού μέσω Τραπεζικής κατάθεσης  ή με τις κάτωθι αποδεκτές έγκυρες  πιστωτικές κάρτες:
Visa
Euro/ MasterCard
American Express

Για κρατήσεις σε εκπτωτική τιμή, προτείνεται τραπεζική κατάθεση και εξόφληση σε μετρητά κατά την άφιξη.Mε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης ή το συνεργαζόμενο Τουριστικό Πρακτορείο χρεώνεται όλες τις τραπεζικές προμήθειες βάσει του τραπεζικού συστήματος που αναφέρονται εκατέρωθεν.
Visa 1,8%,  MasterCard  1,9%,  American Express ή άλλες κάρτες:  3,59%

‘Όλα τα βρέφη  ηλικίας μέχρι 2 ετών κοιμούνται σε μια βρεφική κούνια δωρεάν, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και κατόπιν προηγούμενης έγκαιρης συνεννόησης  με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου. Παιδιά από 0 έως 6 ετών διαμένουν δωρεάν στα υπάρχοντα κρεβάτια του καταλύματος. Για κάθε επιπλέον κρεβάτι με τον απαραίτητο εξοπλισμό του  που απαιτείται από τον πελάτη, υπάρχει επιπλέον χρέωση 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά ρεστωράν, ταβερνάκια, ψησταριά, μπαράκια και 2 παντοπωλεία.

Ναί, το γειτονικό πολυτελές ξενοδοχείο Mandraki Village boutique Ηotel ευγενώς παραχωρεί είσοδο στη αξιότιμη πελατεία μας, κάνοντας χρήση της πισίνας ενηλίκων αλλά και της παιδικής, με την προυπόθεση της κατανάλωσης ποτών ή μικρογευμάτων απο το μπάρ της πισίνας ή το ρεστωράν του ξενοδοχείου.