Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Καταδύσεις

Η ομορφιά του Αιγαίου δεν πρέπει να κρύβεται από κανέναν και ειδικά από όσους επιλέγουν να επισκευθούν τη Σκιάθο. Οι καταδυτικές εκδρομές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους μη έμπειρους δύτες, σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό, επαγγελματίας εκπαιδευτής θα σας βοηθήσει και θα σας συμβουλέψει μέσα από λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε, τι μπορείτε να περιμένετε να δείτε και πώς να προστατεύσετε τη θαλάσσια ζωή.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Ιππασία

To Skiathos Riding Center βρίσκεται στις Κουκουναριές διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό, η σχολή ιππασίας θα σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές, ιππεύοντας στις πιο ψηλές κορυφές των βουνών και σε άβατα μονοπάτια. Κατόπιν αιτήσεως, με συνοδεία  άκρως εκπαιδευμένων εκπαιδευτών.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Ποδηλασία

Το Skiathos Mountain Bikes σας προσφέρει τον καλύτερο εξοπλισμό που μπορείτε να βρείτε στο νησί! Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το ποδήλατο που θέλετε μέσα από διάφορα κορυφαίας ποιότητας ποδήλατα. Μπορείτε επίσης, να ακολουθήσετε μια από τις ημερήσιες εκδρομές της ομάδας στην εξοχή του νησιού και έπειτα να κρατήσετε το ποδήλατο και να εξερευνήσετε τη Σκιάθο την υπόλοιπη  ημέρα.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Καλοκαιρινό Camp Shin-Kyokushinkai

Η διαμονή των αθλητών από όλο τον κόσμο είναι στο 5* Ξενοδοχείο Skiathos Palace, των Kουκουναριών και η προπόνησή τους γίνεται στο Πάρκο των Κουκουναριών και στην αμμουδιά πολύ νωρίς το πρωί και πριν την δύση του ηλίου.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Φωτογράφιση της άγριας φύσης

Στον υγρότοπο απαντώνται περίπου 60 είδη πτηνών, 5 είδη θηλαστικών και 7 είδη αμφίβιων ερπετών. Διεξάγονται επιστημονικές έρευνες των στοιχείων του οικοσυστήματος, επιδιώκοντας την προστασία, διατήρηση και διαχείριση της φύσης και του σπάνιου αυτού τύπου τοπίου. ‘Εχουν καταγραφεί διάφορα σπάνια είδη πουλιών, άλλα φωλιάζουν μόνιμα και κάποια επισκέπτονται τον βιότοπο μόνο κατά την άνοιξη και το φθινόπωρο.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Παρακείμενες παραλίες

Σε μικρή απόσταση απολαύστε το μπάνιο σας σε μοναδικά υπέροχες παραλίες, μοναχικές αλλά και κοσμοπολίτικες όπως : Ακτή Ελιάς , Μαντράκι, ‘Αγγιστρος,  Mπανάνα,  Αγία Ελένη, Μάραθα, Αμπελάκια.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Επίσκεψη στο μοναστήρι της Εικονίστριας

Ιδρύθηκε τον 17ο αιώνα και είναι αφιερωμένο στα Εισόδια της Θεοτόκου. Η λαική παράδοση αναφέρει πως η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας βρέθηκε από τον ιερομό- ναχο Συμεών κρεμασμένη σ’ ένα πεύκο και έλαμπε σαν αστέρι,  κατά την  περίοδο της τουρκοκρατίας . Λόγω των συνεχών πειρατικών επιδρομών το μοναστήρι είναι οχυρω- νο με πολεμίστρες. Είναι μονόκλιτη Βασιλική με τρούλο. Εσωτερικά, οι εξαιρετικές αγιογραφίες είναι δυο διαφορετικών χρονικών περιόδων, 1741 και 1805. Το τέμπλο είναι επιχρυσωμένο ξυλόγλυπτο. Γιορτάζει με λαμπρό πανηγύρι στις 21 Νοεμβρίου.

Προστέθηκε:: 2019-12-12 11:23:00|Δραστηριότητες περιοχής

Yoga Retreat

Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων γίνεται στον μεγάλο κήπο του καταλύματός μας και μερικές φορές στην χρυσή άμμο της παραλίας των Κουκουναριών πολύ νωρίς το πρωί και πριν το ηλιοβασίλεμα.
Το συνέδριο της Γιόγκα συνήθως πραγματοποιείται από την 1/6 - 8/6 από την επαγγελματία εκπαιδευτή γιόγκα mrs. Gordana Gigovic, ενώ είμαστε δεκτικοί σε προτάσεις συνεργασίας και με άλους φορείς του προγράμματος yoga retreat με ταυτόχρονη διαμονή στα καταλύματά μας.