Προστέθηκε:: 2017-07-05 18:44:00|Τα νέα του Skiathos Driades

Η βίλα με την παραδοσιακή Σποραδίτικη φιλοξενία.

Εάν ψάχνετε για τη διαμονή σας αυθεντική Σποραδίτικη φιλοξενία αλλά και προσιτές τιμές με όλες τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις, ιδανική επιλογή για εσάς αποτελούν τα μοντέρνα και παραδοσιακά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Skiathos Driades στις Κουκουναριές της Σκιάθου που βρίσκονται σε μια προνομιακή θέση μεταξύ πευκοδάσους και θάλασσας.

Προστέθηκε:: 2017-07-05 19:59:00|Τα νέα του Skiathos Driades

Καλωσόρισμα στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

Καλώς ήλθατε στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα "Skiathos Driades" στις Κουκουναριές.

Η θαλασσινή αύρα του Αιγαίου Πελάγους και ο λαμπερός ήλιος των Σποράδων αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στο νησί της Σκιάθου.  Αν τα όνειρα σας είχαν προορισμό τότε θα διάλεγαν τα διαμερίσματα Skiathos Driades.

Στόχος μας είναι, όχι μόνο να ικανοποιούμε, αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας βελτιώνοντας τις υπηρεσίες και τα προιόντα που προσφέρουμε.


Σας περιμένουμε στα καταλύματά μας για να σας προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση με χαμόγελο και φροντίδα για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, έχοντας τη σιγουριά ότι στο γαλήνιο και οικογενειακό περιβάλλον του Skiathos Driades στις Κουκουναριές της Σκιάθου, θα απολαύσετε στο έπακρο τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Σκιάθο.

Προστέθηκε:: 2020-01-25 00:47:00|Τα νέα του Skiathos Driades

Νέο δενδρόσπιτο για τα παιδιά

'Ενα νέο, όμορφο, ρομαντικό, ασφαλές και κλασσικού στύλ δενδρόσπιτο Νέο δενδρόσπιτο για τα παιδιά 'Ενα νέο, όμορφο, ρομαντικό, μεγάλο και ασφαλές κλασσικού στύλ δενδρόσπιτο ήδη τοποθετήθηκε τον μεγάλο μας κήπο προκειμένου να απασχολήσει ευχάριστα τα παιδιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα μαγέψει στην κυριολεξία.

Προστέθηκε:: 2020-01-25 01:02:00|Τα νέα του Skiathos Driades

To Ping - pong

To κλασσικού μας στύλ μεγάλο ping-pong ήδη ανανεώθηκε πλήρως και την νέα τουριστική σαιζόν θ' απασχολήσει ευχάριστα την αξιότιμη πελατεία μας που αποτελείται απο μικρούς και μεγάλους.

Προστέθηκε:: 2020-01-27 22:41:00|Τα νέα του Skiathos Driades

Τιμές προσφοράς

At the home page in our website we post special offers for the period 1/6 - 4/7. The same offers will be as well for the period 1/9 - 20/9.