Προστέθηκε:: 2017-07-05 18:44:00|Τα νέα του Skiathos Driades

Η βίλα με την παραδοσιακή Σποραδίτικη φιλοξενία.

Εάν ψάχνετε για τη διαμονή σας αυθεντική Σποραδίτικη φιλοξενία αλλά και προσιτές τιμές με όλες τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις, ιδανική επιλογή για εσάς αποτελούν τα μοντέρνα και παραδοσιακά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Skiathos Driades στις Κουκουναριές της Σκιάθου που βρίσκονται σε μια προνομιακή θέση μεταξύ πευκοδάσους και θάλασσας.

Προστέθηκε:: 2017-07-05 19:59:00|Τα νέα του Skiathos Driades

Καλωσόρισμα στην villa Skiathos Driades

Καλώς ήλθατε στο Skiathos Driades στις Κουκουναριές.

Η θαλασσινή αύρα του Αιγαίου Πελάγους και ο λαμπερός ήλιος των Σποράδων αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στο νησί της Σκιάθου.  Αν τα όνειρα σας είχαν προορισμό τότε θα διάλεγαν τη βίλλα Skiathos Driades.

Στόχος μας είναι, όχι μόνο να ικανοποιούμε, αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας βελτιώνοντας τις υπηρεσίες και τα προιόντα που προσφέρουμε.


Σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο μας για να σας προσφέρουμε άψογη εξυπηρέτηση με χαμόγελο και φροντίδα για κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, έχοντας τη σιγουριά ότι στο γαλήνιο και οικογενειακό περιβάλλον του Skiathos Driades στις Κουκουναριές της Σκιάθου, θα απολαύσετε στο έπακρο τις καλοκαιρινές σας διακοπές στην Σκιάθο.