Τελευταία τροποποίηση:: 2017-07-12 19:34:01

Cancellation Policy

Σύμφωνα με τον EΟΤ (Eλληνικό Οργανισμό Τουρισμού): Για ακυρώσεις τουλάχιστον 21 ημέρες πριν από την άφιξη δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά.
Για ακυρώσεις 15-20 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθείτε με το 50% από ολόκληρη την διαμονή.
Για ακυρώσεις από 7-14 ημέρες πριν την ημερομηνία της άφιξης θα χρεωθείτε με το 75% από ολόκληρη τη διαμονή.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα ανωτέρω ισχύουν σε κρατήσεις μη εκπτωτικές. Εάν κατά την ημέρα της άφιξης προκύψουν ακυρώσεις, αλλαγές, πρόωρη αναχώρηση ή "μη εμφάνιση", θα χρεωθείτε το ποσόν που προβλέπει ο νόμος: δηλαδή το 50% της αξίας των ημερών μη διαμονής (εδώ δεν συμπεριλαμβάνεται η προκαταβολή).

Οι κρατήσεις των καταλυμάτων εξασφαλίζονται με άμεση προπληρωμή του νόμιμου 30% επί του συνολικού ποσού.

Για κρατήσεις με εκπτωτική τιμή, η κατάθεση της προκαταβολής προτείνεται να γίνει πολύ άμεσα στον τραπεζικό λογαριασμό όψεως του καταλύματος. H εξόφληση τακτοποιείται την στιγμή της άφιξης με μετρητά χρήματα. Σε περίπτωση μεταγενέστερης ακύρωσης η προκαταβολή είναι μη επιστρέψιμη και ισχύει αυτό που αναφέρει ο ΕΟΤ ως ανωτέρω.

Σύμφωνα με τον νόμο : Εφ’όσον ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τον χρόνο διαμονής του στο διαμέρισμα , θα πρέπει να επικοινωνήσει πολύ έγκαιρα με την διεύθυνση του καταλύματος.
Σε περίπτωση διαθεσιμότητας η διαμονή έως τις 18:00΄χρεώνεται 50% επί της ημερήσιας τιμής.
Πέραν τις 18:00΄ η χρέωση είναι 100%.

'Ωρες εισόδου στα δωμάτια:       14:00' - 22:00'
'Ωρες αναχώρησης από τα δωμάτια:  08:00' - 11:00’
...Στην περίπτωση πολύ έγκαιρης αναχώρησης απ' το διαμέρισμα, οι επόμενοι πελάτες θα είναι σε θέση πιό έγκαιρης εισόδου σε αυτό. Θα εξαρτηθεί επίσης και απ' τον αριθμό των διαμερισμάτων που απαιτούν το καθορισμένο σέρβις.

Για τα Τουριστικά πρακτορεία:
Iσχύει η πολιτική ακύρωσης του καταλύματος.
Η κράτηση εξασφαλίζεται με άμεση προκαταβολή 30% επί του συνολικού ποσού και η εξόφληση τακτοποιείται τουλάχιστον 20 εργάσιμες ημέρες πριν από την άφιξη των πελατών.

H πληρωμή γίνεται:
Mέσω τράπεζας με μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό όψεως του καταλύματος ή με τις κάτωθι αποδεκτές έγκυρες πιστωτικές κάρτες: Visa Euro / Mastercard / American Express.
Mε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, το Τουριστικό Πρακτορείο και οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες  χρεώνονται την τραπεζική προμήθεια η οποία αναφέρεται ως εξής:
Για τραπεζικές κάρτες: Visa (Credit & Debit 0,9%, Business 1,75%), Mastercard (Credit & Debit 0,9%, Business 1,75%), American Express, Diners ή άλλες κάρτες: 2,7%