Τελευταία τροποποίηση:: 2017-07-12 19:34:01

Cancellation Policy

Σύμφωνα με τον νόμο, για ακυρώσεις τουλάχιστον 21 ημέρες πριν από την άφιξη δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά.
Για ακυρώσεις 15-20 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθείτε με το 50% από ολόκληρη την διαμονή.
Για ακυρώσεις από 7-14 ημέρες πριν την ημερομηνία της άφιξης θα χρεωθείτε με το 75% από ολόκληρη τη διαμονή.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι κατά την ημέρα της άφιξης εάν προκύψουν ακυρώσεις, αλλαγές, πρόωρη αναχώρηση ή "μη εμφάνιση", θα χρεωθείτε το ποσόν που προβλέπει ο νόμος.

Οι κρατήσεις των καταλυμάτων εξασφαλίζονται με άμεση προπληρωμή του 25% επί του συνολικού ποσού και η εξόφληση τακτοποιείται κατά την άφιξη με μετρητά χρήματα.

Για κρατήσεις με εκπτωτική τιμή (λόγω έγκαιρης κράτησης αλλά και εξόφλησης με μετρητά), σε περίπτωση ακύρωσης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σύμφωνα με τον νόμο : Εφ’όσον ο πελάτης επιθυμεί να παρατείνει τον χρόνο διαμονής του στο διαμέρισμα , θα πρέπει να επικοινωνήσει πολύ έγκαιρα με την διεύθυνση του καταλύματος.
Σε περίπτωση διαθεσιμότητας η διαμονή έως τις 18:00΄χρεώνεται 50% επί της ημερήσιας τιμής.
Πέραν τις 18:00΄ η χρέωση είναι 100%.

'Ωρες εισόδου στα δωμάτια:             14:00' - 22:00'
'Ωρες αναχώρησης από τα δωμάτια:  08:00' - 11:15’
...Στην περίπτωση πολύ έγκαιρης αναχώρησης απ' το διαμέρισμα, οι επόμενοι πελάτες θα είναι σε θέση πιό έγκαιρης εισόδου σε αυτό. Θα εξαρτηθεί επίσης και απ' τον αριθμό των διαμερισμάτων που απαιτούν το καθορισμένο σέρβις.

Για τα Τουριστικά πρακτορεία:
Iσχύει η πολιτική ακύρωσης του καταλύματος.
Η κράτηση εξασφαλίζεται με άμεση προκαταβολή 25% επί του συνολικού ποσού και η εξόφληση τακτοποιείται τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες πριν από την άφιξη των πελατών.

H πληρωμή γίνεται:
Mέσω τράπεζας με μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδοχείου ή με τις κάτωθι αποδεκτές έγκυρες πιστωτικές κάρτες: Visa Euro / Mastercard / American Express.
Mε πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, το Τουριστικό Πρακτορείο και οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες  χρεώνονται την τραπεζική προμήθεια η οποία αναφέρεται ως εξής:
Για τραπεζικές κάρτες: Visa (Credit & Debit 0,9%, Business 1,75%), Mastercard (Credit & Debit 0,9%, Business 1,75%), American Express, Diners ή άλλες κάρτες: 2,7%