Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21 | Δραστηριότητες περιοχής

Η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κάνει χωρίς ειδική εκπαίδευση .

Eπειδή η ομορφιά του Αιγαίου δεν πρέπει να κρύβεται από κανέναν, κάθε απόγευμα διοργανώνονται εκδρομές από το «Καταδυτικό κέντρο της Σκιάθου" στην παραλία των Κουκουναριών για το νησί της περιοχής Τρούλος και τις τριγύρω περιοχές ή στο νησί του Τσουγκριά.

Όλος ο εξοπλισμός παρέχεται από το «Καταδυτικό κέντρο της Σκιάθου" και καθαρίζεται προσεκτικά με καθαρό νερό και αποστειρώνεται με Listrerin και Detol.

Ο επαγγελματίας συνοδός θα σας βοηθήσει, τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό. Πριν την είσοδο στο νερό, θα λάβετε μια λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε, τι μπορείτε να περιμένετε να δείτε και πώς να προστατεύσετε τη θαλάσσια ζωή.

Συνήθως θα δείτε δελφίνια, ώστε φροντίστε να έχετε κάμερες μαζί σας και να είστε έτοιμοι. Στο νησί  του Τσουγκριά θ' απολαύσετε πολύ ωραία γαλαζοπράσινα ρηχά νερά  και θα απολαύσετε βλέποντας στο φυσικό τους περιβάλλον πολλά ψάρια. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το νησί και να δείτε το παλιό παραδοσιακό ελαιοτριβείο και το μοναδικό εκκλησία του "Αγίου Φλώρου. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα και φρέσκο ​​χυμό που  προσφέρεται στο πλοιάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Κιν .: (+30) 6977081444
Κιν .: (+30) 6979580041
Email: info@skiathosdiving.gr    κ. Διολέττας Παναγιώτης