Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Eπίσκεψη στον Υδροβιότοπο

Μέρος υψηλής οικολογικής σημασίας και σπάνιας ομορφιάς, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής ENVIREG. Η λιμνοθάλασσα και ο γύρω υγρότοπος έχουν μια ενδιαφέρουσα χλωρίδα. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τα είδη αποδημητικών πτηνών, τα οποία σταματούν και αναπαράγονται το χειμώνα και την άνοιξη.. Ερωδιοί, καλαμοκανάδες, νερόκοτες, ερωδιοί με βάδισμα αρχοντικό, κατάμαυρα κορμοράνοι, φαλαρίδες, όμορφα φλαμίνγκο, εντυπωσιακές χαλκόκοτες με μώβ και μπλε ανταύγειες, πελαργοί, κατάλευκοι κύκνοι, χήνες, δεκάδες χελώνες και η πλούσια βλάστηση των υγροτόπων δίνουν στο τοπίο μια μοναδική ομορφιά.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Επίσκεψη στο Πευκοδάσος

Η περιοχή των Κουκουναριών είναι τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους  με αισθητική αξία. Το πευκοδάσος προσφέρει σκιά,  εναλλακτικές δραστηριότητες και  ήσυχο χρόνο. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Σκιάθου και περιλαμβάνει ένα μικτό δάσος με Pinus halepensis, Pinus pinea και σκληρόφυλλων θάμνων που εκτείνεται μέχρι την ακτογραμμή και τη  λίμνη της Στροφιλιάς. Οι δάσος και τη λιμνοθάλασσα είναι Καταφύγιο Άγριας Ζωής, υπό  επιστημονικές μελέτες.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Πεζοπορία, μονοπάτια & eξωκλήσια

Η Σκιάθος διαθέτει ένα οργανωμένο δίκτυο με 25 πεζοπορικές διαδρομές και μήκος που ξεπερνά τα 197 χλμ. Τα μονοπάτια είναι καλά σηματοδοτημένα και υπάρχουν διαδρομές διάρκειας από 1 έως 6 ώρες. Θ’ ανακαλύψετε τα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία του τόπου όσο και το υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Από τις Κουκουναριές ως το Μανδράκι μέσα απ’ το υπέροχο δάσος και τις υπέροχες περιπατητικές διαδρομές στο βόρειο κομμάτι του νησιού προς το Μοναστήρι της Εικονίστρας και το ρέμα της Κεχριάς με τα τρεχούμενα νερά, τ’ αρωματικά βότανα και αγριολούλουδα.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:00|Δραστηριότητες περιοχής

Κολύμπι στην εξωτική παραλία

Η παραλία των Κουκουναριών είναι η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Σκιάθου και είναι πραγματικά ένας παράδεισος επί της γης, σε συνδυασμό με  το πλούσιο πευκοδάσoς,  μοναδικό σε όλο τον κόσμο. Φημίζεται για  τη χρυσή της αμμουδιά αφού η άμμος λάμπει κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Τα κρυστάλλινα γαλανά νερά,  την χαρακτηρίζουν εξίσου εξωτική μ’ εκείνες του Ειρηνικού Ωκεανού.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Κολύμπι σε πισίνα

Το γειτονικό ξενοδοχείο Mandraki Village boutique Ηotel ευγενώς επιτρέπει την είσοδο στη αξιότιμη πελατεία μας για να κάνει χρήση της πισίνας ενηλίκων αλλά και της παιδικής. 'Εναντι χρηματικού αντιτίμου που θα αφορά κατανάλωση ποτών ή αναψυκτικών ή snacks, κ.λ.π  απο το μπάρ της πισίνας. Στο White bar και στο Elias Restaurant, οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν σε οικονομικές τιμές γευστικές εμπειρίες απο την Μεσογειακή κουζίνα.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Θαλάσσια σπόρ

Στην οργανωμένη παραλία μπορείτε να απολαύσετε τα θαλάσσια σπορ όπως: Θαλάσσιο Σκι, Jet Ski, Καγιάκ, Windsurfing, Θαλάσσιες κουλούρες και Αλεξίπτωτο.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Ψάρεμα και Αλιευτική εκδρομή

Δοκιμάστε την τύχη μόνοι σας ψαρεύοντας απ’ τα βράχια στην άκρη της παραλίας των Κουκουναριών, απ’ την ακτή ή απ’ το ξύλινο γεφυράκι που ενώνει την θάλασσα με την λιμνοθάλασσα ή ακόμα σε απογευματινές αλιευτικές εξορμήσεις που διοργανώνει το Skiathos Fishing Club. Σας παρέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τεχνογνωσία για κάθε τύπο ψαρέματος. Spear Fishing, Trolling Fishing, Bottom Fishing, Jigging από το σκάφος ή surf casting από την ακτή.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Ψαροντούφεκο

Με την εμπειρία πολλών χρόνων στον χώρο της ελεύθερης κατάδυσης και του ψαροντούφεκου πλέον μπορείτε ν’ απολαύσετε εξορμήσεις για ψαροντούφεκο αναλόγως με το επίπεδο του κάθε ενδιαφερόμενου, στην ευρύτερη περιοχή της Σκιάθου και των γειτονικών νησιών. Μπορούμε να σας παρέχουμε τα πάντα από εξοπλισμό ψαροντούφεκου καθώς και το προσωπικό. Τα σκάφη μας είναι έτοιμα και σας περιμένουν να σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Γήπεδο Τένις

Tην αξιότιμη πελατεία μας εξυπηρετεί το γειτονικό ξενοδοχείο Myrtia Summer Village. Για κρατήσεις γηπέδου παρακαλώ απευθυνθείτε στο Τηλ . 0030 24270 49410 κ. Παντελή Κασιδόκωστα.

Προστέθηκε:: 2017-01-17 15:19:21|Δραστηριότητες περιοχής

Κολύμβηση με αναπνευστήρα

Η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κάνει χωρίς ειδική εκπαίδευση .

Eπειδή η ομορφιά του Αιγαίου δεν πρέπει να κρύβεται από κανέναν, κάθε απόγευμα διοργανώνονται εκδρομές από το «Καταδυτικό κέντρο της Σκιάθου" στην παραλία των Κουκουναριών για το νησί της περιοχής Τρούλος και τις τριγύρω περιοχές ή στο νησί του Τσουγκριά.

Όλος ο εξοπλισμός παρέχεται από το «Καταδυτικό κέντρο της Σκιάθου" και καθαρίζεται προσεκτικά με καθαρό νερό και αποστειρώνεται με Listrerin και Detol.

Ο επαγγελματίας συνοδός θα σας βοηθήσει, τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό. Πριν την είσοδο στο νερό, θα λάβετε μια λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσετε, τι μπορείτε να περιμένετε να δείτε και πώς να προστατεύσετε τη θαλάσσια ζωή.

Συνήθως θα δείτε δελφίνια, ώστε φροντίστε να έχετε κάμερες μαζί σας και να είστε έτοιμοι. Στο νησί  του Τσουγκριά θ' απολαύσετε πολύ ωραία γαλαζοπράσινα ρηχά νερά  και θα απολαύσετε βλέποντας στο φυσικό τους περιβάλλον πολλά ψάρια. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε το νησί και να δείτε το παλιό παραδοσιακό ελαιοτριβείο και το μοναδικό εκκλησία του "Αγίου Φλώρου. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα και φρέσκο ​​χυμό που  προσφέρεται στο πλοιάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Κιν .: (+30) 6977081444
Κιν .: (+30) 6979580041
Email: info@skiathosdiving.gr    κ. Διολέττας Παναγιώτης